قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۰/۰۲ - ۱۵:۲۴
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی

ماجرای شهریه اضافی برخی مدارس غیردولتی/ ساماندهی شهریه‌های سال آینده

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی و خانواده گفت: برخی مدارس غیردولتی مبالغی برای خدمات جانبی با اطلاع خانواده‌ها دریافت می‌کنند که بیش از شهریه می‌شود.

ماجرای شهریه اضافی برخی مدارس غیردولتی/ ساماندهی شهریه‌های سال آینده

به گزارش سراج24: مرضیه گُرد، معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص اخذ وجه در مدارس غیردولتی اظهار داشت: شورای نظارت همه ساله طبق مقررات، میزان شهریه مدارس غیردولتی را اعلام می‌کند و مدارس موظف هستند این شهریه‌ها را روی ُبردهای مناسب در معرض دید والدین قرار دهند.

وی ادامه داد: بعضی مدارس غیردولتی خدمات جانبی دارند که به ازای آن خدمات، با رضایت خانواده و با اطلاع آنها مبالغ دیگری را اخذ می‌کنند؛ در حقیقت برخی مدارس، مبالغی بیش از حد شهریه دریافت می‌کنند ولی در عام اینگونه تلقی می‌شود که جزو مبالغ اصلی شهریه است.

گُرد اضافه کرد: در این حالت، چون اخذ شهریه بر مبنای الگوی صحیح شهریه صورت نگرفته است، مدیران مدارس غیردولتی عملاً با چالش مواجه می‌شوند.

وی گفت: مدیران مدارس غیردولتی از والدین تقاضای کمک و همکاری می‌کنند که اگر مورد رضایت‌شان نباشد همین اختلاف‌نظرها در جامعه به وجود می‌آید و امیدواریم با نشستی که با نمایندگان مؤسسین آموزشی داشتیم، مجدداً تجدیدنظری در مورد شهریه‌ها شود و به یک فرمول کلی و واقعی برسد تا انقدر تفاوت قیمت نباشد و برای سال آینده یک سازمان‌دهی جدید داشته باشیم.

 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••